Events Calendar

Wednesday 21 March 2018, 11:00pm
Hits : 142

Fantastic Scientists Want to party
Het is alweer bijna zover volgende maand zal het FSW feest plaatsvinden in de Hifi. Het thema is: Fantastic Scientists Want to party. Wij zullen samen met de rest van de studenten van de FSW laten zien hoe je een goed feestje kunt bouwen. Leer tijdens dit feest ook de andere studenten kennen van onze faculteit en sla de handen ineen om lekker met elkaar te feesten. Ook kunnen externen aanwezig zijn op het feest. Dus wil je je vrienden laten zien hoe leuk onze faculteit is neem ze dan vooral mee. De kaartjes kunnen gekocht worden in ons hok in SB05. Tot de 21e!

• Wanneer: 21 maart 2018
  • Hoe laat: deuren zijn open vanaf 23:00 en zullen sluiten om 01:00
  • Waar: Club Hifi Leiden
  • Kosten: €3,- leden, €5,- niet leden en €5,- aan de deur (mits het niet al is uitverkocht)