Events Calendar

Tuesday 31 March 2020, 08:15pm - 09:00pm
Hits : 136
Inspiratieworkshop
Geluk en ongeluk liggen dicht bij elkaar… ze kunnen niet zonder elkaar. Hoe zorg je er zelf voor dat je geluk ervaart tijdens het uitvoeren van je werk of studie en hoe stuur je daar op? Ben jij in staat om door middel van zelfreflectie je bewust te worden van waar jouw krachten en talenten liggen en hoe je dit bewust kan inzetten zonder dat je afgeleid wordt van alle on- en offline verleidingen in onze maatschappij? Tatiana van Rijswijk-Koot neemt je tijdens een inspiratieworkshop mee op een dynamische en interactieve wijze in hoe jij in je kracht kunt staan als je je niet laat afleiden door de druk van buitenaf maar dat je ongewoon gewoon kunt zijn. Zijn wie je echt bent binnen je woon-, werk en leefomgeving.

De workshop vindt plaats op 31 maart van 18:30 tot 21:00 in lokaal 5A47. U bent welkom vanaf 18:15.

Leden: €1
Niet-Leden: €3