Events Calendar

To Saturday 25 April 2020
Hits : 72
Lange reis Zagreb
Emile gaat op reis! Van 18 tot en met 25 april gaan we naar Zagreb toe. Hier gaan we van alles en nog wat doen, zoals langs een centrum voor kinderen met communicatieproblemen, langs bij de universiteit en naar een centrum voor hoogbegaafdheid bij jonge kinderen. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere activiteiten die niks met pedagogiek te maken hebben. Zo gaan we o.a. een fietstocht maken, naar het museum van optische illusies en natuurlijk ook een avond lekker uit!

De reis zit nog niet vol, dus wees er snel bij! Je kunt je inschrijven tot 4 maart.

De reis kost in totaal €385 voor leden en €435 voor niet-leden. Je hoeft dit gelukkig niet in een keer te betalen! Je kan eerst een aanbetaling maken van €185 (en voor niet leden €235) en dan de rest betalen als de reis al bijna daar is. We hopen je te zien in Zagreb!

Schrijf je nu in