Bestuur

 MG 1865

v.l.n.r. Vera, Xenia, Emilie, Martine, Sylvia, Iris, Mara

Voorzitter: Martine Stroet
Secretaris: Emilie de Willigen
Penningmeester: Sylvia Keus
Commissaris Onderwijs: Xenia Münninghoff
Commissaris Evenementen: Iris Brand
Commissaris Reizen: Vera Brinkel
Commissaris Journalistiek en Promotie: Mara Deerenberg

 Voorzitter: Martine Stroet

 MG 1803

Mijn naam is Martine Stroet en ik ben negentien jaar. Ik ben derdejaars studente Pedagogische Wetenschappen. Vanaf mijn eerste jaar ben ik gelijk verhuisd van een saai dorpje in Noord-Holland naar de bruisende studentenstad Leiden. Afgelopen twee jaar ben ik actief lid geweest bij Emile en heb ik samen met mijn commissies fantastische reizen en excursies georganiseerd. Naast leuke activiteiten heb ik ook mooie vriendschappen bij Emile gesloten en ben ik nu klaar voor de volgende stap: een bestuursjaar. Naast lid bij Emile ben ik ook lid bij Quintus en sta ik elke maandagavond met mijn dispuut Atalanta op de borrel. Ik houd daarnaast van een potje voetbal en sport graag bij het universitair sportcentrum. Verder ben ik in zomervakanties ook erg actief en doe ik graag (vrijwilligers)werk met kinderen bij verschillende organisaties.

Als Voorzitter zal ik geen commissies onder mij hebben, maar heb ik als taak om het overzicht over de vereniging te houden. Ik zal namens Emile het contact binnen de universiteit onderhouden, maar ook zal ik contact houden buiten de universiteit met bijvoorbeeld andere studieverenigingen van Pedagogiek in Nederland. Daarnaast leid ik de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen van de vereniging. Ik zou jullie graag allemaal willen leren kennen dus ik hoop jullie vaak in het Emile-hok te mogen verwelkomen!

Secretaris: Emilie de Willigen

 MG 1801 1

Mijn naam is Emilie de Willigen en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars student Pedagogische Wetenschappen en woon sinds vorig jaar in het prachtige Leiden. Naast mijn bestuursfunctie ga ik dit jaar de minor Kindermishandeling volgen. Ik vind het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vriend/vriendinnen, te lezen, te zeilen, naar feestjes en festivals te gaan, op vakantie te gaan en af en toe een avondje Netflix te kijken.

Ik ben aankomend jaar Secretaris van Emile! Zoals de naam al zegt ben ik verantwoordelijk voor de secretariële zaken binnen de vereniging. Dit houdt onder andere in dat ik me bezighoud met de notulen en het beheren van het ledenbestand. Ik beantwoord verder de post en mail en vestuur namens het bestuur verjaardagskaarten. Ik schrijf almanakstukjes voor andere verenigingen en organiseer de constitutieborrel. Bij deze borrel krijgen andere verenigingen en vrienden de gelegenheid om ons als bestuur te feliciteren. Verder ben ik verantwoordelijk voor de Diesweek van Emile. ‘Dies’ is de Latijnse naam voor verjaardag. Aan de hand van een leuk thema hoop ik een super gave Dies neer te zetten met studiegebonden en niet-studigebonden activiteiten. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en zie jullie graag snel (in het hok)!

Penningmeester: Sylvia Keus

 MG 1812

Ik ben Sylvia Keus, 20 jaar en komend jaar 2e-jaar studente pedagogische wetenschappen. Het afgelopen jaar ben ik in aanraking gekomen met Emile en gelijk actief lid geworden. Dit is me zo goed bevallen dat ik nog veel meer wilde doen binnen Emile. Komend jaar zal ik dat dan ook gaan doen door Penningsmeester van Emile te zijn, wat wil zeggen dat ik me bezig houd met de financiële zaken binnen studievereniging Emile. Naast het penningmeesterschap zal ik ook samen met de AcquisitieCommissie hard op zoek gaan naar nieuwe acquisitiedeals. Acquisitie is een duur woord voor sponsoring, iets wat onmisbaar is geworden binnen de vereniging.

Naast mijn bestuursjaar zal ik vakken van het tweede jaar volgen en natuurlijk ook gezellige dingen buiten de universiteit blijven doen! Dus als ik een keer niet in het hok zit, loop ik vast ergens door een winkelcentrum of ben ik ergens gezellig een kopje koffie of thee aan het drinken onder het genot van druk geklets met vriendinnen. Voor thee, koekjes en gezelligheid kan je trouwens ook altijd in het hok langskomen, hopelijk zie ik jullie daar!

Commissaris onderwijs: Xenia Münninghoff

 MG 1813

Ik ben Xenia Münninghoff en ben 22 jaar oud. Ik woon in Den Haag en ben dit jaar begonnen aan mijn Master Orthopedagogiek. Hiervoor heb ik de HBO opleiding Ecologische Pedagogiek in Utrecht gedaan, gevolg door de premaster in leiden. Naast het genieten van mijn studenten tijd, spendeer ik graag tijd met mijn vriend en vriendinnen. Mijn favoriete plekje is het strand van Scheveningen, waar ik dan ook vaak kom om even uit te waaien of met de hond te wandelen. Als Commissaris Onderwijs heb ik veel zin in het organiseren van leuke en interessante studie gebonden activiteiten als lezingen en excursies. De lezingen en symposia zal ik samen met de Studiegebonden Commissie organiseren. Met de Excursie Commissie zal ik op zoek gaan naar interessante organisatie om langs te gaan en workshops om aan te bieden. De Tentamenondersteunings Commissie zal mij dit jaar helpen met de boekverkoop, de samenvattingen en het organiseren van bijlessen. Ik ben een echt gezelligheidsmens dus kom vooral langs het hok voor thee en een koekje! 

Commissaris evenementen: Iris Brand

 MG 1799

Ik ben Iris Brand, negentien jaar en kom uit het gezellige zuidelijke Eindhoven, mocht je dat nog niet gehoord hebben aan mijn zachte G! Momenteel ben ik tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen en woon vanaf augustus 2015 in het prachtige Leiden met twee lieve huisgenootjes. Ik kook ontzettend graag (24kitchen is echt mijn leven) en maak met heel veel liefde hier en daar een taart of cake. Naast koken/bakken is muziek mijn tweede grote liefde. Van Queen tot Ben Howard: ik luister het dag en nacht! Verder sport ik sinds kort het liefst twee keer per week in het USC. De sporten verschillen eigenlijk elke week van onhandig gestuntel tijdens Zumba tot lekker ouderwets knallen op de fitnessapparaten.

In mijn eerste jaar bij Emile was ik al meteen actief: ik zat in zowel de FeestCommissie als de PromotieCommissie. Hier heb ik ontzettend veel plezier aan gehad en al snel borrelde het gevoel omhoog dat ik mij het volgende collegejaar nóg meer in wilde zetten voor Emile, en zie hier: Commissaris Evenementen it is! Als Commissaris Evenementen zal ik de FeestCommissie, de ActiviteitenCommissie, de CarrièreCommissie en de MannenCommissie onder mij hebben. Samen met deze commissies zal ik proberen de leukste feesten, activiteiten en andere toffe dingen neer te zetten voor jullie allemaal! Kom eens gezellig langs in het hok of spreek me aan als je me ziet lopen en vreet vooral lekker veel koekjes met me mee in het hok zodat ik me minder schuldig voel (ik kan écht niet van die koekjespot afblijven – sorry not sorry). Tot snel!

Commissaris reizen: Vera Brinkel

 MG 1809

Mijn naam is Vera Brinkel en ik word dit jaar Commissaris Reizen van Emile. Ik ben twintig jaar oud en ik ben begonnen met het tweede studiejaar van Pedagogische Wetenschappen. In mijn eerste jaar was ik actief lid van de EJA-commissie, hier werd ik zo enthousiast over Emile dat ik gesolliciteerd heb naar een plekje in het bestuur. Als Commissaris Reizen ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de studiereizen van Emile en voor het Eerstejaarsweekend. Dit doe ik samen met de Reiscommissie en de EJA-commissie. Ik kijk er heel erg naar uit om aankomend jaar met de leden op reis te gaan en de nieuwe eerstejaars te ontmoeten op het EJW!

Als ik niet met Emile of school bezig ben, vind ik het erg leuk om te bakken en met vriendinnen af te spreken. Verder houd ik ook van sport. Als achtjarige ben ik begonnen met acrobatiek en dit doe ik nog steeds met veel plezier! Sinds deze zomer ben ik ook enthousiast over golfsurfen. Misschien ga ik daar komend jaar ook nog wat mee doen.

Ik heb veel zin in mijn bestuursjaar en ik hoop jullie terug te zien op de leuke reizen en natuurlijk in het hok voor een praatje en een kopje thee!

Commissaris journalistiek en promotie: Mara Deerenberg

 MG 1807

Mijn naam is Mara Deerenberg, ik ben derdejaars studente Pedagogische Wetenschappen en aankomend jaar zal ik Commissaris Journalistiek en Promotie zijn van Emile. Hier heb ik natuurlijk super veel zin in! Afgelopen twee jaar ben ik al actief geweest bij Emile, zo ben ik lid geweest van de EJW-commissie, de Diescommissie en de Carriérecommissie. Dit vond ik zo leuk dat ik nog meer wilde betekenen voor onze mooie vereniging!

Als Commissaris Journalistiek en Promotie zal ik ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van wat er gebeurd bij Emile, zo zal ik onder andere deze website en de facebookpagina onderhouden. Verder heb ik nog drie commissies onder me dit jaar, namelijk de promotiecommissie, de Tabula-Scriptacommissie en de Alumnicommissie!

Ik ben 20 jaar oud en woon nu alweer een jaar in een leuke studio in Leiden. Ik hou ervan om leuke dingen te doen met vriendinnen, veel te veel afleveringen van series achter elkaar te kijken en heel hard mee te zingen met m'n favoriete liedjes! Het komt bijna niet voor dat ik een dag geen muziek luister, dus jullie zullen me nog vaak tegenkomen met m'n oortjes in. Verder ben ik altijd in voor gezelligheid en een praatje dus spreek me vooral aan of kom langs in het hok!