Bestuur

goede foto 29e

v.l.n.r. Laurence, Wiesje, Naomi, Felice, Chloé

 

 naomi goede foto2

Ik ben Naomi Booman en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in een klein plaatsje naast Haarlem en ben dit jaar begonnen aan de master Orthopedagogiek. De afgelopen twee jaar ben ik actief lid geweest bij Emile. Ik heb in de Eerstejaarsactiviteitencommissie, de Studiegebondencommissie en de Activiteitencommissie gezeten. Nu leek het mij wel tijd om een bestuursjaar te doen. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met vriendinnen en houd ik van een borrel, feestjes en gezelligheid. Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hou van uitdagingen.

Dit jaar zal ik de Voorzitter van Emile zijn. Als Voorzitter is het mijn taak om goed overzicht te hebben van alles wat zich binnen de vereniging afspeelt. Ik zal ook onze interne en externe contacten onderhouden. Daarnaast ben ik dit jaar commissaris van de Feest- en Borrelcommissie (FeBo). Samen met de FeBo zal ik aankomend jaar feesten, borrels en niet-studiegebonden activiteiten organiseren.

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en kijk er naar uit om samen met het bestuur en de leden leuke, interessante en gezellige activiteiten te organiseren. Mochten jullie vragen hebben of gewoon gezellig een kop thee willen drinken, dan zijn jullie altijd welkom in het hok!

Wiesje goede foto2

Ik ben Wiesje Kool, 23 jaar oud en ik woon in Den Haag samen met mijn vriend en onze planten. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenshappen. Ik houd van gezelligheid met mensen om me heen, maar ik vind het ook heerlijk om in m’n eentje op de bank met een zak chips naar ‘De Rijdende Rechter’ te kijken.

Tijdens mijn eerste jaar ben ik actief lid geweest bij Emile. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad binnen de Diescommissie en bij de Tabulacommissie. Omdat het actief zijn bij Emile me zo goed bevallen is, leek een bestuursjaar me een hele mooie uitdaging. Ik zal komend jaar de functie van Secretaris vervullen en ik denk dat ik hier heel veel van zal leren. Als Secretaris zal onder andere de notulen van de vergaderingen maken en uitwerken, de algemene mail en post beantwoorden en het ledenbestand bijhouden. Daarnaast zal ik stukjes schrijven voor in de almanakken van andere verenigingen en zal ik de constitutieborrel van ons bestuur organiseren. Dit is een borrel waarop andere besturen, vrienden en familie de gelegenheid krijgen om ons als bestuur te feliciteren.

Ik heb erg veel zin in komend jaar en ik hoop jullie vaak te zien bij activiteiten en in het hok. Kom vooral langs want dat vinden we gezellig! Wanneer je me ziet lopen kan je me ook altijd aanspreken!

Felice goede foto

Mijn naam is Felice van der Burg en ik ben 21 jaar oud. Dit is alweer het vierde jaar dat ik rondloop op deze Universiteit en dit jaar ben ik begonnen aan de master Orthopedagogiek. Ik woon in Den Haag en turn hier al van jongs af aan bij een turnvereniging. Daarnaast luister ik in mijn vrije tijd graag muziek, ga ik winkelen of spreek ik graag af met vriendinnen. 

Vanaf het eerste jaar dat ik begon aan de studie Pedagogische Wetenschappen ben ik actief lid geweest bij Emile. Zo heb ik in de Promotiecommissie, de Diescommissie, de Eerstejaarsactiviteitencommissie en de Acquisitiecommissie gezeten. Dit vond ik zo leuk, dat ik dit jaar de keuze heb gemaakt voor een bestuursjaar! Ik zal aankomend jaar de functie van Penningmeester vervullen, wat maakt dat ik mij bezig houd met de financiën van Emile. Daarnaast zal ik commissaris zijn van de Acquistiecommissie. Samen met deze commissie zal ik op zoek zal gaan naar nieuwe sponsoren en een activiteit organiseren. Ik kijk heel erg uit naar komend jaar en hoop jullie dan ook terug te zien in het hok of bij een van de activiteiten!

laurence goede foto

Mijn naam is Laurence van Lier. Ik ben 21 jaar en woon in Leiden. Dit jaar zit in het vierde jaar van de Academische Pabo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, te tennissen of naar het theater te gaan.

Sinds mijn eerste jaar ben ik actief bij Emile. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier de Eerstejaarsactiviteitencommissie, de Diescommissie, de Tentamenondersteuningscommissie, de Activiteitencommissie, de Carrièrecommissie en de Alumnicommissie gedaan. Dit jaar zal ik binnen het bestuur de functie van Commissaris Onderwijs vervullen. Dit houdt in dat ik me bezig hou met alle zaken rondom de studies Pedagogische Wetenschappen en Academische Pabo. Zo zal ik samen met de StudiegebondenCommissie onder andere lezingen en een symposium organiseren. Met de Carrière- en AlumniCommissie zal ik onder andere excursies en alumni-activiteiten organiseren. Daarnaast zal ik met de Academische Pabo Commissie onderwijs gerelateerde activiteiten organiseren. Tenslotte zal ik met de Diescommissie studiegebonden en niet-studiegebonden organiseren om de verjaardag van Emile te vieren.

Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop jullie snel tegen te komen bij een van de activiteiten of in het hok!

chloé goede foto 2

Ik ben Chloé van Duyvenbode en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in hartje Leiden en begin dit jaar aan mijn tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo, speel ik graag gitaar en doe ik leuke dingen met vrienden. Ook ben ik elke dinsdag te vinden bij mijn studentenvereniging: de Dinsdag Avond Club (DAC).

 Komend jaar zal ik de functie Commissaris Journalistiek en Promotie vervullen. Ik zal ervoor zorgen dat de sociale media en website up to date blijven en dat jullie elke maand de nieuwsbrief ontvangen. Ook zal ik me ontfermen over de Reiscommissie, de EJA-commissie en de Blogcommissie. Met de Reiscommissie zal ik de reizen van dit jaar organiseren, met de EJA-commissie de eerstejaarsactiviteiten van komend jaar en met de Blogcommissie zullen er stukjes geschreven worden die op de nieuwe blog van Emile komen te staan.

 Ik heb veel zin in komend jaar en kijk uit naar alle leuke activiteiten. Heb je vragen of wil je gewoon gezellig kletsen? Kom dan vooral langs in het hok!