Hoi!

Mijn naam is Petra Uytenhout, 23 jaar oud, ik woon in Den Haag en studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Leiden. Ik ben inmiddels al vier jaar (alumni)lid van Emile. Dit jaar ben ik vertrouwenspersoon van de vereniging.
Ik ben er voor alle leden van Emile die een vraag of klacht hebben over de vereniging. Zit je in het bestuur of een commissie en heb je een probleem? Dan kun je ook bij mij terecht. Samen kunnen we kijken naar een oplossing of een plan van aanpak. Ook kun je gewoon even je hart luchten als je daar behoefte aan hebt. Dat is soms al genoeg. Omdat ik niet actief betrokken ben bij Emile, vorm ik een objectieve partij en kan iedereen dus met alles bij mij terecht. Ik heb uiteraard geheimhoudingsplicht en alles wat verteld wordt blijft tussen ons, tenzij de wens er is om het te delen met derden.
Ik ben aanspreekpunt voor vragen en klachten, kan advies geven en waar nodig kan ik bemiddelen bij conflicten. Loop je ergens tegenaan? Twijfel dan niet om me te benaderen! Je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.bellen of een appje sturen naar 06-18202712

Liefs, Petra
phoca thumb l dscf4294 bordermaker