Boekverkoop

De webshop is geopend! Via onderstaand stappenplan kan je de webshop openen en je boeken bestellen. Dit semester zullen alle boeken thuisbezorgd worden, en dit voor maar €1,95!
Bestel je boeken op tijd, zodat je ze voor de colleges nog in huis hebt. Als je je studieboeken bestelt via Emile krijg je 15% korting op internationale boeken en de wettelijk vastgelegde korting van 10% op Nederlandstalige studieboeken! Na 6 september is de korting op Nederlandstalige studieboeken nog 5%.

Boeken bestellen bij Emile is alleen mogelijk als je lid bent van onze vereniging.

n.b. Studievereniging Emile kan gekochte boeken niet terugnemen of geld terug geven. Indien er problemen zijn met de bestelling dient contact opgenomen te worden met de klantenservice van StudyStore. In de webshop kan je via ‘Contact’ de klantenservice van StudyStore bereiken. Heb je vragen over de bestelprocedure dan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

STAPPENPLAN:
Stap 1: klik hier om op de welkomstpagina van Boekverkoop te komen.

Stap 2: Maak een account aan. Heb je al een account log dan gewoon in.

Stap 3: Selecteer de juiste boekenlijst en vink vervolgens de boeken aan die je nodig hebt.

Stap 4: Wanneer je alle boeken hebt toegevoegd aan je winkelmandje klik op verder.
Controleer je gegevens en bestelling en ga door naar betalen.

Stap 5: Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail.

Je boeken zullen over het algemeen binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd worden.

Literatuurlijst eerstejaars Pedagogische Wetenschappen klik hier

Literatuurlijst eerstejaars Academische PABO klik hier