AlumniCommissie


Hallo allemaal!
Wij zijn Nienke, Magali, Maartje en Milou en dit jaar mogen wij deel uitmaken van de AlumniCommissie. We hebben heel veel zin om een aantal interessante activiteiten weg te zetten voor zowel de Alumni-leden als reguliere leden van Emile. Door middel van een aantal fun facts stellen wij ons even voor.
Natuurlijk komt een commissie nergens zonder Voorzitter, en daarom hebben wij Nienke! Nienke houdt van billenmuziek, paaldansen en gossip, maar laat dat je niet van de wijs brengen. Nienke is namelijk al jaren actief lid maar ging toen ineens naar Denemarken. Gelukkig heeft ze Emile in haar hartje gehouden en is ze terug van weggeweest.
Onze vergaderingen worden genotuleerd door Secretaris Magali, die de notulen erg leuk maakt door vooral de Lucht-je-hart’jes en Mededelingen uitgebreid te notuleren. Daarnaast is ze obsessed met Taylor Swift en laat ze dit natuurlijk terugkomen door de toverwoorden in dit thema te doen.
Dan hebben we Maartje, onze Penningmeester. Maartje runt op Coca Cola en bier, en kan na een avondje zuipen nog lesgeven als de beste. Deze meid heeft wel wat ervaring met het penningmeesterschap. Ze rolde namelijk vanuit haar Penningmeester functie binnen het 32ste Bestuur gelijk door naar Penningmeester van de AlumniCo. Die geldzaken zitten wel goed.
Ook Milou is in haar rol gebleven en mag nog een jaartje posters maken voor de vereniging. Gelukkig vindt ze dit helemaal niet erg en is ze vooral blij dat ze weer toegang heeft tot Canva Pro.
Natuurlijk doen wij dit allemaal niet alleen, maar onder leiding van de leukste Commissaris Carrière die Emile in de afgelopen twee jaar heeft gezien, Noa Stroet.
We hopen jullie op zowel onze als op andere activiteiten van Emile te zien!
Xxx

De AlumniCommissie