Bestuur


goede bestuursfoto

v.l.n.r. Rebecca, Laura, Isabel, Rick, Megan, Dani, Eveline.

Voorzitter

rick

Ik ben Rick en ben 21 jaar oud. Opgegroeid tussen de Westlandse kassen in het mooie plaatsje Monster. Het komend jaar zal ik derdejaars Pedagogische Wetenschappen student zijn. De afgelopen jaren ben ik al betrokken geweest bij Emile en heb ik deelgenomen in de Mannencommissie en de Acquisitiecommissie. Het is zo goed bevallen dat ik komend jaar een bestuursjaar ga doen! Naast de taken die ik bij Emile zal vervullen, houd ik ervan om met vrienden een drankje te doen of naar bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd of poolcafeetje te gaan. Daarnaast doe ik aan hardlopen en rijd ik af en toe nog een rondje op mijn mountainbike.

Komend jaar zal ik binnen Emile de rol van voorzitter vervullen. Hierbij het ik de taak om overzicht binnen de vereniging te houden en daarna contact te hebben met de universiteit, docenten en studenten. Ik heb er veel zin in om als 30ste lustrumbestuur samen met alle commissieleden leuke activiteiten neer te gaan zetten en er op die manier een mooi lustrum jaar van te maken!

Als jullie vragen hebben kunnen jullie altijd naar me toekomen. Er staat altijd thee en koek klaar in het hok!

Secretaris

ies

Hoi! Ik ben Isabel Veldhoen en ik ben 21 jaar oud. Ik woon momenteel alweer bijna 1,5 jaar met veel plezier in Leiden. Samen met mijn 17 huisgenoten doe ik gezellige dingen en is er altijd tijd voor een praatje.  Naast mijn huis heb ik het ook heel erg naar mijn zin bij Emile. In mijn eerste jaar ben ik actief geweest binnen de Feestcommissie (FeCo) en in mijn tweede jaar heb ik het enorm naar mijn zin gehad binnen de Diescommissie (Dies). Inmiddels ben ik alweer derdejaarsstudent en ben ik onlangs begonnen aan de minor Kindermishandeling en Verwaarlozing: een levensloopperspectief.

Als derdejaarsstudent vond ik een bestuursjaar een ultieme uitdaging. Samen met mijn vrienden zal ik aankomend jaar het bestuur van Emile vormen. Als Secretaris ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het maken en uitwerken van notulen, het beantwoorden van de algemene mail en post en het bijhouden van het ledenbestand.  Verder zal ik mijn creativiteit uiten tijdens het schrijven van almanakstukken en hoop ik een gezellige constitutieborrel te organiseren. Besturen, vrienden en familie krijgen op deze borrel de gelegenheid om ons als bestuur te feliciteren.

Verder ben ik lid bij Njord waar ik een paar keer in de week roei en op de borrel met een biertje te vinden ben. Verder ben ik ’s avonds ook gerust op de bank te vinden met een kopje thee, kijkend naar Wie is de mol of Expeditie Robinson. In het hok zal ik dan ook zeker af en toe te vinden zijn op de bank. Dus kom vooral langs om een praatje te maken of een koekje te eten! Dat vind ik namelijk altijd gezellig! Ik heb zin in volgend jaar en ik hoop jullie vaak te zien!

Penningmeester

meg

Hallo, mijn naam is Megan Knepfle. Ik ben 20 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Delft. Dit jaar zit ik in mijn derde jaar van mijn bachelor met de specialisatie gezinspedagogiek. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op een terrasje te gaan zitten met mooi weer, of lekker op de bank te netflixen. 

In mijn tweede jaar ben ik actief geweest bij Emile in de Reiscommissie. Ik heb hierbij twee reizen georganiseerd en vond dat zo leuk dat ik daarna voor een bestuursjaar gegaan ben. Aankomend jaar zal ik de functie Penningmeester vervullen, dat houdt in dat ik bezig ben met alle financiële zaken van Emile. Hiernaast zal ik ook commissaris zijn van de Acquisitiecommissie, ik zal samen met mijn commissie opzoek gaan naar bedrijven die ons willen sponsoren of een samenwerking aan willen gaan. Ook organiseren we samen met de commissie een leuke activiteit!

Ik heb erg veel zin in komend jaar, en ik kijk er naar uit om samen met de rest van het bestuur en alle leden een mooi lustrum jaar neer te zetten! Ik zou het heel gezellig vinden om veel van jullie in het hok te zien, om even lekker een theetje te drinken of gewoon even te kletsen.

Commissaris Onderwijs

lau

Hi! Ik ben Laura Nederhof. Ik ben 19 jaar en ik woon in Leiden. Ik ben dit jaar begonnen met mijn tweede jaar Pedagogische Wetenschappen. Ik vind het leuk om naar de film te gaan, samen met vriendinnen een terrasje te pakken en uit eten te gaan.

Toen ik vorig jaar begon met de studie ben ik actief bij Emile. In mijn eerste jaar zat ik in de Blogcommissie en de Diescommissie en hier heb ik veel plezier aan beleefd. Dit jaar zal ik de functie Commissaris Onderwijs op mij nemen. Dit houdt in dat ik mij vooral bezig ga houden met alle onderwijs- en studiegerelateerde activiteiten van Emile. Voor vragen over de boekverkoop en de samenvattingen kan je dus altijd bij mij terecht. Ook heb ik drie commissies over mij vallen: de Studiegebonden Commissie, de Activiteiten Commissie en de Academische Pabo Commissie. Met de Studiegebonden Commissie zal ik onder andere lezingen, workshop en een excursie organiseren. Daarnaast zal ik met de Activiteiten Commissie leuke activiteiten en uitjes organiseren.  Tenslotte zal ik met de Academische Pabo Commissie onderwijs gerelateerde activiteiten organiseren.

Ik heb enorm veel zin in het aankomende studiejaar! Zie ik jullie snel in het hok? Tot dan!

Commissaris Carriére

daan

Ik ben Dani Middelkoop en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Leiden en ik zit in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, naar feestjes te gaan, maar ook om een lekker boek te lezen op de bank.

Vorig jaar zat ik als actief lid in de Feest- en Borrelcommissie. Hier heb ik leuke feesten en activiteiten kunnen organiseren. Dit jaar zal ik de functie Commissaris Carrière vervullen binnen het bestuur van Emile. Dit betekent dat ik me bezighoud met alle toekomstgerichte zaken. Zo heb ik de CarrièreCommissie onder mij, waarmee ik excursies en carrièremiddagen zal organiseren. Verder zal ik met de AlumniCommissie alumni-activiteiten organiseren. Tot slot zal ik met de EersteJaarsActiviteitenCommissie een tof eerstejaarsweekend en eerstejaarsactiviteit organiseren.

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en hoop jullie vaak te zien in het hok en bij de activiteiten!

Commissaris Evenementen

Rebec

Ik ben Rebecca Biesheuvel, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Leiden. Ik zit in het derde jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Naast de studie sport ik graag, ben ik graag heel veel buiten en zorg ik dat ik altijd wat te doen heb.

Sinds mijn eerste jaar ben ik actief bij Emile. In het eerste jaar zat ik in de feestcommissie samen met Isabel en in het tweede jaar deed ik de dies samen met Isabel en Laura. Ik vond dit allebei zo leuk, dat ik had besloten om een bestuursjaar te doen en wat is er nou beter dan een bestuursjaar doen met deze toppers?

Dit jaar ben ik Commissaris Evenementen. Ik ben ‘in charge of’ het Lustrum, de reis en de feesten. In het Lustrum zullen er in de maand maart vette activiteiten te doen zijn. Bij de reis zullen we dit jaar twee reizen organiseren en bij de feesten zal ik samen met de commissie twee te gekke feesten organiseren met een andere verenigingen.

Ik kijk heel erg uit naar een jaar vol met leuke activiteiten, leuke (actieve) leden en heel veel theetjes en koekjes in het hok!

Commissaris Journalistiek en Promotie

mij2

Ik ben Eveline van Oord van der Vlies, 21 jaar oud en woon in Alphen aan den Rijn.  In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, doe ik leuke dingen met vrienden en wandel ik graag met mijn hond. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn derde jaar van de bachelor en heb als specialisatie Gezinspedagogiek. Vorig jaar ben ik actief geworden bij Emile en zat ik in de ReisCommissie. Actief zijn binnen Emile beviel me zo erg dat de keuze voor een bestuursjaar al snel gemaakt was! 

Ik zal dit jaar de rol Commissaris Journalistiek en Promotie vervullen. Dit houdt in dat ik alle social media en de website up-to-date hou. Ik zorg er ook voor dat de maandelijkse nieuwsbrief verstuurd wordt en dat er foto’s worden gemaakt bij activiteiten. Hiernaast ben ik Commissaris van drie commissies. Met de AlmanakCommissie zal ik ervoor zorgen dat er een mooie Almanak ontstaat over dit Lustrumjaar. Met de BlogCommissie zal ik blogposten publiceren op de blog van Emile, de Tabula Scripta. Daarnaast ontferm ik mij over de MannenCommissie waarmee we twee leuke activiteiten gaan organiseren.

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar! Jullie kan altijd in het hok langskomen voor vragen of een gezellig gesprek. Ik hoop jullie terug te zien bij een van de activiteiten!