Bestuur


v.l.n.r. Milou, Merel, Maartje, Carolien, Laura, Gaby

Voorzitter

Hey lieve allemaal! Ik ben Carolien en ik zal dit jaar de voorzitter van Studievereniging Emile zijn. Ik ben 22 jaar en net begonnen aan mijn vierde jaar van Pedagogische Wetenschappen! Daarnaast ben ik dit collegejaar ook gestart met Rechtsgeleerdheid, wat ik ook heel leuk vind tot nu toe!

Als voorzitter hou ik mij bezig met zaken binnen en buiten de vereniging. Ik houd het overzicht binnen bestuursvergaderingen en probeer van alles op de hoogte te zijn (een uitdaging, jawel). Daarnaast zal de MannenCommissie onder mijn verantwoordelijkheid vallen. Met deze commissie ga ik twee leuke activiteiten organiseren, super leuk!

In mijn vrije tijd hou ik ervan om bezig te zijn met muziek. Ik speel een klein beetje piano en hier zing ik dan bij! Ook zit ik bij Sempre in het Choir, wat ik met veel plezier doe. Daarnaast woon ik in een groot huis met allemaal gezellige huisgenootjes, met wie ik ook veel leuke dingen onderneem! We houden zo nu en dan wel van een feestje ;). Uiteraard heb ik ook de basic hobby’s: dingen doen met vrienden, drankjes en dansjes en Netflixen! Mijn fave serie is en blijft Doctor Who. Is niet heel bekend, is wel heel leuk! Maar ook van goed slechte series zoals Temptation Island en de Bachelor kan ik wel genieten.

Ik kan niet wachten om te zien wat dit jaar ons allemaal gaat brengen. Hopelijk minder van het ‘nieuwe normaal’ en meer van het ‘oude normaal’! Het lijkt mij super leuk om alle leden van Emile weer fysiek te kunnen zien in het hok, bij lezingen, bij workshops en natuurlijk bij feestjes! Kom vooral langs in het hok, de thee en koekjes staan altijd klaar!

Secretaris

Hoi lieve leden! Ik ben Laura en ik ben dit jaar de secretaris van Studievereniging Emile! Momenteel zit ik in mijn derde jaar (alweer!) van Pedagogische Wetenschappen en volg met veel plezier de opleiding. Naast mijn secretariële taken, zal ik dit jaar ook de AlumniCommissie gaan leiden binnen Emile, en daar heb ik ook erg veel zin in. Ik ben de afgelopen jaren altijd actief lid geweest van de vereniging, en dat vond ik niet alleen leerzaam maar ook hartstikke gezellig!

Naast mijn bestuursjaar en de studie, ben ik vaste oppas en geef ik doordeweeks bijlessen aan verschillende basisschoolkinderen in Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, en reis hierdoor continue heen en weer. Best of both worlds haha! Ik vind het heerlijk om van het gezellige drukke Amsterdam de trein te nemen naar het kleine en knusse Leiden. Ook ik voel me hier intussen ook helemaal thuis. En dat komt onder andere door studievereniging Emile! Want toen ik een paar jaar geleden naar Leiden kwam om te studeren, kende ik helemaal niemand. Dankzij de vereniging ben ik in een korte tijd in contact gekomen met enorm gezellige medestudenten die ik nu mijn lieve vrienden mag noemen! Ik hoop dat jullie het komende jaar net zo’n leuke tijd gaan beleven bij Emile en een mooi studentenjaar tegemoet zullen gaan!

Penningmeester

Hoi lieve leden van Emile! Ik ben Maartje en ik ben dit jaar de Penningmeester en Commissaris Acquisitie. Ik zit nu in mijn derde jaar Academische Pabo. Naast mijn taken als Penningmeester heb ik ook een hele leuke commissie onder me, namelijk de AcquisitieCommissie! Ik heb heel veel zin in dit jaar en ben dan ook heel blij dat zoveel nu weer fysiek kan.

Naast Emile ben ik ook actief bij mijn dispuut en geniet ik volop van het studentenleven. Ik houd heel erg van dansen, terrassen en uiteten met vrienden en reizen. Mijn favoriete reisjes zijn spontane weekendjes weg en als iemand me zou vragen om nu in het vliegtuig te stappen zou ik het zo doen. Ik ben ook groot fan van Formule 1 en het Songfestival en zit hierbij dan ook altijd voor de buis. Ik heb tot mijn 11e in Gelderland gewoond en ben daarna verhuisd naar Zuid-Limburg. Ik heb zo ook geen zachte g, maar voel me wel een beetje Limburgs. Ik ben dan ook heel enthousiast over carnaval en kan een uur praten over de voordelen van zo dicht bij de grens wonen. Ik voel me wel helemaal thuis in Leiden en ben ook heel erg blij dat ik voor deze stad heb gekozen. Ik heb heel veel zin in dit avontuur en het wordt zeker een top jaar!

Commissaris Onderwijs

Hi lieve leden van Emile, Ik ben Gaby en zal dit jaar Commissaris Onderwijs zijn. Ik studeer zelf de Academische Pabo en ben derdejaars. Ik hoop oprecht dat ik me dit jaar nog extra kan inzetten voor de Academische Pabo mensen onder ons. Dit jaar vallen de volgende Commissies onder mij: de Studiegebonden Commissie, de Eerstejaarsactivteiten Commissie en de Academische Pabo Commissie. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. EINDELIJK wordt het een beetje weer als van ouds. Hopelijk kan Emile een bijdrage leveren aan een geweldige studententijd.

Naast Emile heb ik nog vele andere hobby’s. Naast mijn bijbaantje in een kledingwinkel ben ik altijd in voor een run over het strand waar ik woon. Een half jaar geleden heb ik de halve marathon gerend voor KIKA om geld in te zamelen, nu merk ik dat ik het langer had moeten doorzetten! Na 5 km ben ik al kapot hihi.  In de zomer ben ik nu ook een beetje aan het leren om te surfen, maar dat is vooral nu meer vallen dan staan. Ook mag je me altijd bellen om een LP te luisteren met een heerlijk koffietje OF tegen een voetbal wedstrijd zeg ik ook geen nee. Ik heb drie jaar lang gewerkt bij de mooiste club van Nederland: ADO Den Haag! Met een broodje bal en een biertje op Midden Noord hoor je mij niet klagen!

Mijn grootste droom is om een wereldreis te maken en ik tracht (dit is een woordje wat je ons als bestuur vaak zal horen zeggen om onszelf te beschermen🤪) dit ooit te mogen doen. Tot die tijd ben ik te vinden in Noordwijk, Den Haag en Leiden en mag je mij altijd contacten voor een vraag of gezellig praatje!

Commissaris Evenementen

Hey Allemaal! Ik ben Merel en zal dit jaar Commissaris Evenementen zijn. Naast een jaar als bestuur van Emile ga ik nu ook mijn tweede jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen in. Ik sta dit jaar te trappelen om, hopelijk weer, allemaal fysieke evenementen te mogen organiseren voor Emile. Dit zal ik dan ook doen met de commissies die onder mij vallen. Dit zijn de ReisCommissie, de Feest- en Borrel Commissie en de DiesCommissie. Ik hoop dat ik dit jaar een aanvulling kan zijn op jullie studententijd, die weer beetje bij beetje terug zal gaan naar ‘normaal’.

In mijn vrije tijd vind je mij onder andere in de sportschool, kijk ik Grey’s anatomy, ben ik bezig met alles wat met muziek te maken heeft en houd ik van gezellig afspreken met mijn vriendinnen. Ik kan soms best wel een kwebbeltante zijn, dus voor een gezellig of goed gesprek ben je bij mij aan het goede adres. Als bijbaantje werk ik bij de Intratuin en houd ik ook erg van groene planten in mijn kamer. Soms overleven ze het alleen niet lang maar ik word een steeds betere plantenmoeder. Ik woon nog thuis in de buurt van Delft. Ik noem Delft altijd de kleine versie van Leiden, het is er namelijk even gezellig. Wanneer ik echter wel in Leiden ben houd ik ervan om even langs te hoppen bij de Zara en daarna een heerlijk broodje te eten bij de Bagels en Beans ( mijn favoriet is de bagel met avocado).

Ik heb enorm veel zin in dit jaar en  ik hoop dat ik samen met mijn bestuursgenoten een spetterende toevoeging kan zijn aan jullie studententijd.

Commissaris Journalistiek en Promotie

Hi allemaal! Ik ben Milou en ik ben 19 jaar. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en ik zit in mijn tweede jaar. Ik ben daarnaast Commissaris Journalistiek en Promotie voor Emile. Ik ben hiervoor vooral bezig met het promoten van activiteiten en vragen beantwoorden via de social media, dus als je ons een prive berichtje stuurt op een van onze platformen, zul je een antwoordje van mij krijgen! Ik heb daarnaast nog 3 leuke commissies onder me: de CarrièreCommissie, de BlogCommissie en de ActiviteitenCommissie.

Ik ben in mijn vrije tijd graag bezig met zowel muziek luisteren als maken! Ik speel elektrische gitaar en basgitaar. Daarnaast houd ik er ook erg van om te tekenen, vooral portretten. Ook voetbal ik nog, bij LSVV’70 (Leidse Studenten Voetbal Vereniging) en bij SV Sprundel (mijn hometown in Brabant).

Als bijbaantjes werk ik bij een kaasboerderij en pluk ik aardbeien (alleen in de zomer). Dit is wel allebei in Brabant, en hier ga ik nog steeds elk weekend met veel plezier naartoe. Ik houd er ook van om in het weekend lekker in Breda wat te gaan eten en drinken. Een echte aanrader als je in Breda bent: nacho’s eten bij ’T Hart.

Ik heb bij Emile veel leuke mensen ontmoet, en ik hoop dat jullie dit ook zo ervaren. Nu mag ik, samen met mijn bestuursgenootjes, een top jaar voor jullie neer gaan zetten. Ik zie jullie graag bij activiteiten en natuurlijk in het hok verschijnen!