Bestuur


v.l.n.r. Magali, Eline, Sabien, Elsa, Chantal, Susan en Kirsi

Voorzitter

Hoi allemaal!

Mijn naam is Elsa en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Pedagogische Wetenschappen. Ook ben ik dit jaar met veel plezier de voorzitter van Emile! Mijn functie als voorzitter houdt in dat ik contact ga houden met andere verenigingen, de universiteit en natuurlijk met jullie! Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel leuke en nieuwe mensen leren kennen tijdens de vele activiteiten die georganiseerd worden door Emile en de actieve leden! Ik hoop dat jullie het dit jaar ontzettend naar je zin hebben bij zowel de studie als bij onze verenging ondanks de speciale omstandigheden. Wij zullen als bestuur in ieder geval ons uiterste best doen om er een fantastisch jaar van te maken met al onze leden!

Secretaris

Ik ben Sabien en ik ben dit jaar de secretaris van Emile. Ik ben 20 jaar en ik ben tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen. Afgelopen jaar was ik lid van de lustrumcommissie. Ondanks dat bijna al onze activiteiten door Corona afgelast moesten worden, vond ik het heel leuk om door middel van deze commissie actief te zijn binnen de vereniging.

Hoewel we dit jaar erg creatief zullen moeten zijn bij het opzetten van activiteiten, vind ik het erg leuk om deel uit te maken van het bestuur van Emile. Samen gaan we er een enorm leuk jaar van maken. Mijn specifieke taken als secretaris zijn het bijhouden van de algemene mail en post, het notuleren bij vergaderingen en het schrijven van almanakstukjes voor andere verenigingen.

Helaas kunnen jullie de komende tijd niet bij ons langskomen in het hok voor een praatje, een kopje thee en een koekje. Twijfel daarom niet om me via de mail, whatsapp of social media te benaderen als je ergens vragen over hebt!

Penningmeester

Hoi! Ik ben Chantal en ik ben 20 jaar oud. Ik woon nog steeds bij mijn ouders in Vianen, dus ik breng behoorlijk wat tijd door in de trein (buiten de corona tijden). Dit jaar zit ik in mijn derde jaar van Pedagogische wetenschappen en doe ik de minor kindermishandeling. Op de momenten dat ik niet druk bezig ben met mijn studie en Emile, vind ik het leuk om te bakken, te netflixen en dingen te ondernemen met mijn vriend of vrienden.

In de afgelopen twee jaar ben ik actief geweest binnen de DiesCommissie, de EJA-Commissie en de AlmanakCommissie. Ik vond het zo leuk om dingen voor de vereniging te doen dat ik dit jaar voor een bestuursjaar heb gekozen. Als penningmeester zal ik er komend jaar voor zorgen dat alle geldzaken van Emile goed geregeld worden. Daarnaast ben ik ook commissaris van de AqCie, een superleuke commissie die op zoek gaat naar nieuwe samenwerkingen voor Emile. Ook organiseren we de traditionele bingo!

Komend jaar zal een lastig jaar worden in verband met corona, maar ik heb er vertrouwen in dat we met de hulp van onze actieve leden alsnog veel leuke activiteiten gaan organiseren. We zullen elkaar wellicht niet zo snel zien op de universiteit, maar hopelijk kom ik je snel tegen tijdens een activiteit of een van onze hokuurtjes. Stuur me ook gerust een berichtje als je een vraag hebt of gewoon even wilt kletsen, dat vind ik alleen maar leuk!

Commissaris Onderwijs

Hoi! Ik ben Eline van Velzen. Ik ben 19 jaar en woon in Sassenheim. Ik ben op dit moment bezig met mijn tweede jaar pedagogische wetenschappen.
Vorig jaar heb ik zelf als eerstejaars in de StuCo en de AC gezeten en heb ik mogen helpen met het organiseren van interessante activiteiten. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs mag vervullen! Dit betekent onder andere dat ik komend jaar met drie hele leuke commissies activiteiten zal gaan organiseren. Dit zijn de Studiegebonden Commissie (StuCo), de Academische Pabo Commissie (AcpaCo) en de Activiteiten Commissie (AC). Ook zal ik me bezig houden met de boekverkoop en samenvattingen.
Ik heb erg veel zin in dit studiejaar en hopelijk zie ik jullie binnenkort snel bij een (online) activiteit!

Commissaris Carriére

Ik ben Susan Kallansee en ik ben inmiddels tweedejaarsstudent bij pedagogische wetenschappen. Ik woon in Hoofddorp en ben 21 jaar oud. Ik vind het leuk om met vrienden af te spreken en terrasjes te pakken (alles wat momenteel even niet kan).

Vorig jaar zat ik zelf in de Studiegebonden Commissie en de AlmanakCommissie. Dit vond ik heel leuk en gezellig om te doen. Daarom had ik ook besloten om een bestuursjaar te gaan doen. Dit jaar zal ik de Commissaris Carrière zijn. Ik zal dus voornamelijk bezig zijn met toekomstgerichte zaken. Ik heb dan ook de Carrièrecommissie onder mij, waarmee ik een carrièremiddag en excursies organiseer. Met de Alumnicommissie organiseer ik een aantal alumni-activiteiten. En met de Diescommissie zal ik een hele leuke week organiseren tijdens de Dies.

Ik heb heel veel zin in dit jaar en hoop jullie te zien bij onze activiteiten!

Commissaris Evenementen

Hoi! Ik ben Magali en dit jaar zal ik Commissaris Evenementen zijn en naast mijn bestuursfunctie ben ik ook tweedejaars pedagogiek student. Ik heb er onwijs veel zin in om dit jaar deze functie op mij te nemen! Ik zal drie commissies begeleiden, namelijk de Eerstejaarsactiviteiten Commissie, de ReisCommissie en de Feest- en Borrel Commissie. Ik hoop dat, ondanks deze aparte tijd, ik jullie studententijd van een hoop gezelligheid kan voorzien. Natuurlijk kan je bij mij ook altijd terecht voor een gezellige babbel of als je vragen hebt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, een boekje te lezen, te Netflixen en YouTube afstruinen voor goeie Vine compilaties. Verder help ik af en toe vrijwillig op een peuterspeelzaal in IJmuiden. Ik woon sinds kort in Leiden, hiervoor heb ik in Santpoort-Noord gewoond, dat is in de buurt van Haarlem. Als de restaurants weer open zijn raad ik je aan om een keer te gaan lunchen bij Einstein of te gaan Borrelen bij de Burcht (de borrelplank daar is echt fenomenaal). Dat zijn dan ook plekjes waar ik graag heen ga!

Commissaris Journalistiek en Promotie

Hoi, mijn naam is Kirsi Tekke. Ik ben 20 jaar oud en ik woon op dit moment nog in Rijswijk (voor de mensen die dit niet kennen, het is eigenlijk gewoon Den Haag). Ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en zal dit jaar ook de functie Commissaris Journalistiek en Promotie op mij nemen. Dit betekent dat ik ervoor zal zorgen dat alle leuke activiteiten van Emile op tijd op de website en sociale media komen te staan en dat je achteraf de foto’s van deze activiteiten terug kan kijken. Ook zal ik twee commissies begeleiden, namelijk de MannenCommissie en de BlogCommissie.

In het afgelopen jaar ben ik zelf actief geweest bij de ReisCommissie. Ik vond het erg leuk om een reis te kunnen plannen en regelen. Op reis gaan vind ik natuurlijk ook erg leuk, maar dat zat er het afgelopen studiejaar door Corona helaas niet in. Wel is mijn tijd als actief lid de motivatie geweest om dit jaar bestuur te gaan doen, omdat ik het bij Emile altijd zo gezellig vond!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schrijven, foto’s te maken, Netflix te kijken en natuurlijk met vrienden gezellige dingen te doen. Het is dan ook altijd mogelijk (ook zal het nu even online moeten) om met mij een gezellig praatje te maken wanneer je daar zin in hebt! Verder geef ik op dit moment ook bijles, wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Ik heb er heel veel zin in om er met jullie (ondanks de aparte omstandigheden) een heel mooi jaar van te maken! Ik hoop jullie bij onze activiteiten te zien!