Bestuur


v.l.n.r. Martine, Merijne, Tatum, Danique, Britt, Noa, Fleur

Voorzitter

Heehee!

Ik ben Danique en ik ben dit jaar de Voorzitter van Studievereniging Emile. Ik ben 22 jaar en nu bezig aan mijn derde jaar Pedagogische Wetenschappen. Ik zal mij dit jaar voornamelijk bezig houden met zaken binnen en buiten de vereniging, zo probeer ik van alles op de hoogte te zijn. Verder hoop ik veel (nieuwe) leden te zien en te leren kennen.

Ik woon nu anderhalf jaar in Leiden, waar ik al goed heb genoten van de drankjes en feestjes. Naast het studentenleven hou ik erg van reizen, zo ben ik Au Pair geweest in Australië en mijn doel is dan ook om elk jaar minimaal één nieuw land te bezoeken. Verder ben ik net begonnen met werken in de kinderopvang en ben ik af en toe te vinden op de tennisbaan. Ik hou er van om nieuwe mensen te ontmoeten en om lekker druk bezig te zijn. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien bij de activiteiten en in het hok om jullie nog beter te leren kennen!

Secretaris

Hee lieve leden!

Ik ben Tatum, 19 jaar, en ik ben dit jaar de secretaris van Studievereniging Emile! Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en volg met veel plezier de opleiding. Ik ben het afgelopen jaar actief lid geweest van de vereniging, en dat vond ik niet alleen leerzaam maar ook hartstikke gezellig!

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennisbaan en op de werkvloer. Ik werk al drie jaar namelijk met plezier bij een strandtent in Katwijk. Verder ben ik altijd in voor een gezellig drankje. Ook al woon ik niet in Leiden, het is zeker mijn tweede thuis geworden! Voornamelijk in het hok ben ik dan ook veel te vinden :).

Ik kijk erg uit om dit jaar samen met mijn bestuursleden er een geweldig jaar van te maken. Tijdens alle activiteiten zie ik er naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen leren kennen. Ondanks dat ik geen commissie onder mij heb, sta ik altijd open voor een praatje in het hok!

Penningmeester & Commissaris Acquisitie

Hoihoi,

Ik ben Britt. Ik ben 19 jaar en zit in alweer mijn derde jaar van pedagogische wetenschappen. Dit jaar ben ik de Penningmeester & Commissaris Acquisitie binnen Emile. Dat betekent dat ik me bezig hou met alles binnen de vereniging dat met geld te maken heeft! Ook heb ik een hele leuke commissie onder mij: de acquisitiecommissie. Daarmee ga ik op zoek naar samenwerkingen en organiseren we een leuke bingo.

Naast het bestuursleven werk ik ook sinds kort nog in de kinderopvang. Ook hou ik heel erg van muziek en zo ben ik dan ook regelmatig te vinden bij concerten, zoals Dean Lewis, Novo Amor en Måneskin. Verder vind ik reizen heel leuk, zo heb ik afgelopen zomer 5 weken gekampeerd in Noorwegen en heb ik al 29 landen bezocht. Dus als je ooit tips nodig hebt, kom langs in het hok. Ik heb enorm veel zin in dit jaar en kan niet wachten om jullie allemaal te zien!

Commissaris Onderwijs

Hoi!

Ik ben Merijne en ik ben 21 jaar! Ik zit in mijn derde jaar van pedagogische wetenschappen. Hiervoor heb ik een jaar toegepaste psychologie gedaan en heb ik mijn propedeuse gehaald. Ik begeleid kinderen thuis of op school en verder ben ik net begonnen bij een kinderopvang.

Ik ben dit jaar de commissaris onderwijs van Emile. Dit betekent dat ik mij bezig houd met de boeken en samenvattingen. Ik heb ook drie leuke commissies onder mij dit jaar. Namelijk de studiegebondencommissie, academische pabo commissie en de activiteiten commissie.

Ik kom uit Vijfhuizen, dat is een dorpje dichtbij Schiphol. Sinds kort woon ik op mijzelf in Leiden. Ik heb het hier enorm naar mijn zin! In mijn vrije tijd hou ik ervan om met mijn vriendinnen af te spreken en terrasjes te pakken. Verder geniet ik erg van reizen. Mijn favoriete reizen waren naar Sri Lanka en Amerika.

Ik hou ook erg van thee drinken! Ik spaar verschillende mokken die ik verzamel in andere landen. Dus als jullie graag thee willen drinken met mij, kom dan naar het hok! Ik kijk er naar uit jullie dit jaar te ontmoeten!

Commissaris Carrière

Lieve leden van Emile,

Ik ben Noa en aankomend jaar zal ik de Commissaris Carrière zijn. Ik ben 20 jaar en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Als Commissaris Carrière houd ik mij bezig met verschillende carrière en alumni gerelateerde taken binnen Emile. Ook heb ik drie commissies onder mij: de CarrièreCommissie, de AlumniCommissie en de EerstejaarsActiviteiten Commissie. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar samen met deze commissies leuke activiteiten neer te zetten voor de leden van Emile!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen de stad in te gaan en bijvoorbeeld uit te gaan of een terrasje te pakken, lekker standaard :), maar ik vind het ook lekker om gewoon op de bank een serie te kijken, ik zit nu helemaal in Grey’s Anatomy! Een andere hobby van mij is handballen, dit doe ik bij Handbalvereniging Saturnus in Leiden.

Ik heb heel veel zin in dit jaar en ik hoop dat ik dit jaar samen met mijn bestuursgenootjes een leuk jaar met veel leuke activiteiten neer kan zetten voor de leden van Emile en hopelijk zien wij jullie vaak in ons hok!

Commissaris Evenementen

Hi allemaal!

Ik ben Martine, 19 jaar, en zal dit jaar de functie van Commissaris Evenementen op mij nemen. Verder ben ik tweedejaars Pedagogische Wetenschappen student en volg deze opleiding met veel plezier! Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Nieuw-Vennep, maar inmiddels is Leiden en ook een beetje het Emile-hok mijn tweede thuis geworden en ben hier dan ook vaak te vinden. 🙂

Als Commissaris Evenementen ben ik verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de niet-studiegebonden activiteiten binnen Emile. Dit jaar heb ik Feest- en Borrelcommissie, de ReisCommissie en de GalaCommissie onder mij en ik kan niet wachten om samen met enthousiaste commissieleden voor jullie super leuke activiteiten te organiseren.

Veel vrije tijd heb ik niet, want ik kan absoluut niet stil zitten! Dus, als ik niet studeer of met Emile bezig ben dan ben ik te vinden op de werkvloer. Daarnaast vind ik het mega leuk om samen met mijn vriendinnen leuke dingen te ondernemen, denk bijvoorbeeld aan drankjes doen, uitgaan of stedentripjes. Oh, en je kan mij absoluut wakker maken voor sushi of patat, want lekker eten daar ben ik gek op! Verder ben ik verslaafd aan podcasts, want elke minuut die ik moet fietsen of reizen zet ik er één aan. Als laatste vind ik het mega leuk om te winkelen, maar deze hobby probeer ik wat minder uit te voeren want het studentenleven is duur. 🙂

Ik heb echt super veel zin in aankomend jaar en ik kan niet wachten om iedereen op onze activiteiten te zien en te spreken. Ook in het hok is iedereen altijd welkom voor een theetje en een praatje natuurlijk!

Commissaris Journalistiek & Promotie

Hey allemaal!

Ik ben Fleur en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en ik ben hier helemaal op mijn plek 🙂 Ik zal dit jaar bij Emile de functie Commissaris Journalistiek & Promotie op mij nemen, wat betekent dat ik onder andere de social media bij hou, de foto’s maak op activiteiten en de nieuwsbrief iedere maand naar onze leden verstuur. Ook heb ik drie hele leuke commissies onder mij: de DiesCommissie, de Mannen+Commissie en de PublicatieCommissie. Ik heb heel veel zin om dit jaar allerlei mooie activiteiten te organiseren en alle leden nog beter te leren kennen!

In mijn vrije tijd ben ik bezig met gitaar en piano spelen, het maken van sieraden maar natuurlijk ook gezellig afspreken met vriendinnen. Ik woon op dit moment ook in Leiden, dus je kunt me daar zeker ook op een terrasje vinden.

Als bijbaan werk ik op dit moment op een kinderdagcentrum voor jongeren met een beperking. Ik heb het hier erg naar mijn zin en daarnaast past dit baantje ook heel goed bij mijn studie! Ik leer dan ook steeds meer over deze beroepssector, wat ik later weer mee kan nemen als ik een studierichting moet kiezen.

Ik heb enorm veel zin in dit jaar en kan niet wachten om jullie allemaal te zien bij activiteiten en in het hok. Dus kom vooral langs voor een kopje thee en koekjes en om natuurlijk een gezellig te kletsen!