Feest- en Borrel Commissie

Hi allemaal, wij zijn de Feest- en Borrelcommissie van Emile 2020/2021. Wij stellen ons graag aan jullie voor!

Hi allemaal! Mijn naam is Kirsten Koolhaas en ik ben dit jaar de voorzitter van de Feest- en Borrelcommissie bij Emile. Ik ben 19 en zit in mijn tweede jaar van de academische pabo. Ik hoop er dit jaar een heel leuk jaar van te maken waarin we vele feestelijke activiteiten kunnen organiseren!

Ik ben Manon Oldeman, Eerstejaarsstudent pedagogische wetenschappen en 19 jaar oud!

Ik woon nog thuis in Bleiswijk, maar wil dolgraag op kamers in Leiden. Dit jaar ben ik de penningmeester bij de FeBo. Ik kijk ernaar uit om dit jaar gezellige (alternatieve) borrels en feestjes te organiseren, en om er een heel gezellig onvergetelijk jaar van te maken!

Hee, ik ben Maud, 18 jaar, kom uit Zenderen en woon momenteel op kamers in Leiden. Dit jaar ben ik secretaris van de Feest- en Borrelcommissie 🙂 Ik heb er heel veel zin in om aankomend jaar leuke/gezellige (online)borrels voor jullie te organiseren!


Hi, Ik ben Jorieke en ik ben 21 jaar oud. Ik volg dit jaar de pre-master Pedagogische wetenschappen aan de uni in Leiden. Ik ben lid promotie van de FeBo, wat inhoud dat ik de posters zal gaan maken voor onze activiteiten. Ik hoop jullie snel allemaal te zien! 🙂

Hoi! Ik ben Milou, ik ben 18 jaar en eerstejaars Pedagogische Wetenschappen. Ik vind het erg leuk om muziek te luisteren en te maken, te tekenen, te voetballen en feestjes te vieren! Dat laatste is bij deze commissie natuurlijk wel handig 🙂