MannenCommissie

Lang, lang geleden waren er eens 7 dappere mannen (en Carolien). Allemaal hadden ze 1 doel… Ze kwamen van alle uithoeken van het land. Al hun bezittingen, al hun waarde opgegeven aan 1 ding. De Glorie van de legendarische ManCo. Nooit had iemand verwacht dat er een groep kornuiten dapper genoeg zou zijn om deze taak op zich te nemen. Maar hier staan ze dan, onder leiding van onze armpjesdruk-kampioen Tristan, gaan wij, kipnugget-liefhebber Mischa, Ananas-lover Tizo, ons broekie Geert, Hoedayfa die op een stoel moest staan, ballentrappende Kevin en Caroliens lievelings logo-designer (Dat ben ik dus, Boris), met zijn allen de strijd aan voor onze plek in deze studievereniging. Het wordt zweten, het wordt bloeden. Het wordt typisch ManCo.