U bent hier:

Het 34ste Bestuur

v.l.n.r. Kimberly, Aimée, Lara, Siham, Isabel, Kim, Ellemijn

Voorzitter

Lieve allemaal, 

Ik ben Siham, tweedejaars Pedagogische Wetenschappen student. Dit jaar zal ik de Voorzitter zijn van het 34ste bestuur van Studievereniging Emile. Hierbij sta ik in contact met diverse personen, zowel in de universiteit als buiten de universiteit. Daarnaast heb ik een super leuke commissie onder mij. Namelijk de ActiviteitenCommissie, waarmee ik drie activiteiten mag organiseren aankomend jaar.

Afgelopen jaar heeft Emile mij veel gebracht. De gezelligheid, reizen, workshops en leuke mensen die ik heb ontmoet had ik zeker niet willen missen. Zo hoop ik het komende jaar iets terug te betekenen voor Emile en samen met mijn bestuur er een mooi jaar van te maken! :)

Naast mijn functie als Voorzitter, ben ik actief als Assistent Manager bij een organisatie die huiswerkbegeleiding aanbiedt. Daarnaast ben ik met alle plezier en enthousiasme oppas voor mijn lieve oppaskindjes. Ook geniet ik van de kleine dingen in het leven en besteed ik graag tijd met mijn familie en vriendinnen!

Tot slot kunnen jullie altijd bij mij terecht met vragen of om gezellig een theetje te drinken in het hok!

Liefs en tot snel bij de activiteiten, in het hok of de commissievergaderingen :)

Secretaris 

Hoi!

Ik ben Lara, 20 jaar en tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar ben ik de Secretaris van Studievereniging Emile, waar ik uiteraard heel veel zin in heb! Daarnaast heb ik de leukste commissie onder mij: de Mannen+ Commissie! Ik ben afgelopen jaar actief lid geweest waarbij ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. Ik kijk er daarom ook naar uit om de nieuwe leden te leren kennen tijdens de activiteiten! Aangezien ik een uur van Leiden vandaan woon, zal ik ongetwijfeld veel tijd spenderen in het hok. Kom dus vooral gezellig een praatje maken onder het genot van een theetje en een koekje! :)

Naast dat ik vaak in Leiden te vinden ben, kan je mij ook spotten op de dansvloer. Zowel als sport, als op een feestje. Ook vind ik het erg gezellig om samen met mijn bestuurs zussen een drankje te doen! 

Ik heb onwijs veel zin in komend jaar en hoop jullie goed te leren kennen! 

Liefs x

Penningmeester en Commissaris Acquisitie 

Hii lieve leden!

Ik ben Isabel. Ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar van pedagogische wetenschappen. Dit jaar ben ik de Penningmeester & Commissaris Acquisitie binnen Emile. Dat betekent dat ik me bezig hou met alles binnen de vereniging dat met geld te maken heeft! Ook heb ik een hele leuke commissie onder mij: de acquisitiecommissie. Daarmee ga ik op zoek naar samenwerkingen en organiseren we een leuke bingo.

Ik woon op dit moment in Noordwijk aan Zee. Vaak ben ik hier aan het werk bij een hele leuke strandtent of geef ik huiswerkbegeleiding aan middelbare school kinderen. Ook ga ik vaak sporten om mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast vind ik het altijd gezellig om een drankje te doen met mijn vriendinnen. Leiden is voor mij echt een tweede thuis geworden. Ik vind het heerlijk om langs alle mooie grachten te fietsen. Ik heb ontzettend veel zin om jullie allemaal te leren kennen en er een mooi jaar van te maken! Hopelijk tot snel in het hok!

Heel veel liefs x

Commissaris Onderwijs

Hee!

Mijn naam is Aimée, ik ben 21 jaar en zit in het tweede jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik Commissaris Onderwijs en vice-voorzitter in het 34e bestuur van Emile. Binnen deze functie houd ik mij o.a. bezig met het organiseren van lezingen en workshops in de Studiegebonden Commissie en ben ik verantwoordelijk voor een nieuwe commissie: de PodcastCommissie! Mijn passie voor het onderwijs kan ik dan ook zeker inzetten dit jaar! :) 

Naast mijn taken in het bestuur werk ik één dag in de week als onderwijsassistent in groep 8 op een basisschool in Delft en ben ik graag met mijn familie in het Westland. Ook houd ik veel van reizen en heb ik een tijdje in Canada gewoond, waar ik graag weer zou willen wonen na mijn studie. 

Emile is een ontzettend gezellige studievereniging in een van de leukste steden van Nederland: Leiden. Je maakt hier vriendschappen voor het leven en hebt een mooie combinatie van studie en gezelligheid. Ik heb veel zin in aankomend jaar en om jullie te leren kennen!

Commissaris Carrière

Hoi lieve leden!

Mijn naam is Kim, ik ben 19 jaar en zit mijn tweede jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar zal ik de rol van Commissaris Carrière op mij nemen, waar ik ontzettend veel zin in heb! Momenteel heb ik een leuke kamer in Leiden, maar ik ben ook vaak thuis bij mijn familie in Tilburg te vinden.

Dit jaar zullen de CarrièreCommissie, de AlumniCommissie en de EerstejaarsActiviteitenCommissie onder mij vallen. Met deze commissies zal ik leuke maar ook leerzame activiteiten organiseren. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit samen met mijn commissies te regelen!

Naast mijn functie in het bestuur ben ik ook vaak te vinden op het terras of in de club met mijn vriendinnen of gewoon gezellig thuis bij mijn familie.

Ik heb erg veel zin in komend jaar en kijk ernaar uit om jullie allemaal beter te leren kennen! Kom dan ook vooral langs in het hok voor een praatje of een theetje en een koekje!

Veel liefs,

Kim

Commissaris Evenementen

Allerliefste leden van Emile, 

Ik ben Kimberly, 19 jaar en het aankomende jaar zal ik de functie van Commissaris Evenementen vervullen in het 34ste bestuur van Studievereniging Emile. Daarnaast ben ik tweedejaars Pedagogische Wetenschappen! Op dit moment heb ik een gezellige kamer in Leiden, maar ik ben ook nog heel vaak thuisthuis in Dordrecht te vinden! 

Als Commissaris Evenementen zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor de Feest- en BorrelCommissie, de ReisCommissie en de GalaCommissie. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar samen met deze commissies de leukste feesten en mooiste reizen te organiseren! Het gaat zonder twijfel een jaar om niet te vergeten worden. 

Naast mijn bestuursjaar ben ik elk weekend wel te vinden op een feestje of op het terras, en daarnaast werk ik in het weekend vaak in het ziekenhuis! 

Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar met mijn lieve bestuursmeiden, en ik kan ook niet wachten om alle leden te zien in het hok en op de activiteiten!

Heel veel liefs xx. 

Commissaris Journalistiek & Promotie

Hoi allemaal!

Ik ben Ellemijn Poppe, 20 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar zal ik de functie van Commissaris Journalistiek & Promotie op mij nemen. Dit houdt in dat alles omtrent de sociale media bijhoud, de foto’s tijdens activiteiten maak en de nieuwsbrief iedere maand met onze leden deel. Ook heb ik twee leuke commissies onder mij, namelijk de DiesCommissie en de PublicatieCommissie!

Naast alle taken, mijn werk en het studeren, vind ik het ook heerlijk om creatief bezig te zijn en met vrienden af te spreken. Zo ga ik graag de stad in, het terras op, maar ook een lekker stuk wandelen kan ik erg van genieten. Daarnaast bespeel ik de gitaar, van elektrisch tot akoestisch! Ook ga ik naar de sportschool, maar om het langere tijd goed bij te houden blijft een dingetje. Oeps! ;)

Afgelopen jaar ben ik zelf erg actief geweest bij Emile, zo heb ik een ontzettend leuke tijd gehad als lid in de DiesCommissie. Ik ben zo blij met alle mensen die ik heb leren kennen en alle activiteiten die ik heb bijgewoond. Daarom kijk ik er nu al naar uit er weer een fantastisch jaar van te maken, vol leuke activiteiten en natuurlijk de gezellige gesprekken in het hok. Dus hopelijk tot snel!

Veel liefs X