ReisCommissie

Hallo lieve leden van Emile,

Wij zijn de ReisCommissie en we hebben er heel veel zin in om leuke activiteiten voor jullie te organiseren. Voordat jullie hier meer over te horen krijgen, willen wij ons graag even voorstellen!

Hee, ik ben Gaby en ik zit in het tweede jaar van de Academische Pabo. Ik ben dit jaar lid promotie bij de ReisCommissie. Ik ga jullie op de hoogte houden van alle leuke activiteiten die eraan komen.

Hoi allemaal! Ik ben Noa, 18 jaar en eerstejaars Pedagogische Wetenschappen. Ik heb er super veel zin in om ondanks dit gekke jaar leuke activiteiten voor de leden van Emile te organiseren!

Hi! ik ben Cloë en ik ben derdejaars Pedagogische Wetenschappen student. Mijn guilty pleasure is taart! Ik hou ook zelf erg van bakken en ook van sport!

Dag allen, mijn naam is Hoedayfa, maar iedereen noemt hij Hoedy, dus dat mag jij ook doen. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Pedagogische Wetenschappen en hiernaast werk ik parttime op de kinderopvang. Ik hou van voetbal en van kinderen entertainen. Dit doe ik door de meest foute kinderhitjes (K3, Plop etc.) aan te zetten en helemaal uit je dakpan te gaan.

Hoi! Ik ben Annabel en ik ben 20 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Den Haag en inmiddels samen met mijn beste vriendinnen. Ik zit in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en ik neig naar de specialisatie Orthopedagogiek. Naast de studie ben ik ook veel te vinden in de sportschool. Ik houd ook heel erg van gezelligheid en drankjes! Daarom hoop ik dat we ondanks de beperkingen die dit jaar met zich mee brengt, wij met de ReisCommissie nog leuke en gezellige dingen voor jullie kunnen organiseren!

Heyhey! Ik ben Danique, 20 jaar en sinds dit jaar studeer ik Pedagogische Wetenschappen. Ik hou van gezelligheid met vrienden en nieuwe plekken ontdekken. Ik heb de afgelopen twee jaar dan ook veel gereisd en daarom heb ik enorm veel zin in het organiseren van gerelateerde activiteiten binnen de ReisCommissie!

Tot bij de Emile activiteiten!

Groetjes,

De ReisCo