Studiegebonden Commissie

Hoi allemaal,

Wij zijn de Studiegebonden Commissie en zullen aankomend jaar weer allemaal leuke studiegebonden activiteiten organiseren! Van een running diner tot lezingen en workshops, wij zullen zorgen voor jou dosis aan uiteenlopende informatie omtrent onze studie.

De commissie bestaat dit jaar uit Annelies Meurs (Voorzitter), Mariëlle Weijtmans (Secretaris), Charlotte Reinds (Penningmeester), Julia van de Werken (Lid promotie) & Elise Jongeleen.

Wij hebben er zin en hopelijk zien wij jullie bij een van onze activiteiten!

Liefs, de Stuco

Annelies Meurs:

Holaaa,

Ik ben Annelies en dit jaar mag ik het voorzitterschap van de StuCo op mij nemen. Ik ben 19 jaar en eerstejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen. Ik ben op veel verschillende plekken te vinden in Leiden, zij het bij de sportvereniging, studievereniging Emile of mijn werk ‘’Emile’’. Ik ben altijd in voor een praatje en heb je vragen over activiteiten van de Stuco, stel ze gerust! Ik heb heel veel zin in dit jaar en hopelijk tot op een van de activiteiten! 😊

Marielle Weijtmans:

Hi allemaal, dit jaar kun je mij herkennen als de persoon die altijd zit mee te pennen. Ik ben dit jaar namelijk de secretaris van de StuCo. Ik ben 20 jaar en derdejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen.  De studie maakt mij ontzettend enthousiast en ik heb erg veel zin om lezingen en workshops hierover te organiseren. Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als ik van de activiteiten die de StuCo komend jaar gaat organiseren.

Charlotte Reinds:

Hi! Dit jaar ben ik de penningmeester van de StuCo. Ik ben 22 jaar en een tweedejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen. Ik heb zin om er dit jaar een leuk, gezellig en leervol jaar van te maken samen met mijn mede commissieleden!!

Julia van de Werken:

Hoi! Ik ben Julia en ik ben dit jaar lid promotie voor de StuCo. Ik ben 20 jaar en doe de studie Pedagogische Wetenschappen. Als ik niet op de uni ben, dan zit ik in mijn kamer te obsessen over mijn plantjes 😊 Ik heb er super veel zin in en kijk er naar uit om iedereen te leren kennen. Laten we er een superjaar van maken!

Elise Jongeleen:

Hoi! Ik ben Elise en ik ben dit jaar lid van de StuCo. Ik ben 25 jaar en student premaster pedagogische wetenshappen. Als ik niet aan het studeren ben maak ik graag muziek of sta ik voor de klas. Ik heb erg veel zin om dit jaar leuke lezingen en workshops te organiseren met mijn mede commissieleden en er een super leuk jaar van te maken! Tot op een van de activiteiten! 😊